Hírek

Spartagym edzések a Bajza Fitnessben! Részletek: https://edzotermed.webnode.hu/l/spartagym/

Funkcionális edzés Csillával

Mostantól hétvégente is járhatsz Csilla edzéseire, azonban ne felets el bejelentkezni! +3630/430-1883 számon elérsz minket. 

Jó edzést kívánunk, Bajza Fitness :)

Csilláról picit bővebben, itt https://edzotermed.webnode.hu/pap-csilla/


Táplálékkiegészítők, minden amire szükséged lehet, megtalálod nálunk. Katt a linkre: Táplálékkiegészítők

Ha kérdésed van, írj nekünk bátran: Kapcsolat

Crossfit és funkcionális edzés

Csoportos és kistermi órákra edzőt keresünk! 

Ha úgy érzed megálnád a helyed ilyen szakterületen, esetleg végzettséggel is rendelkezel, akkor ne habozz keress minket. 

Tel: 0630/430-1883


Továbbra is lehetőségetek van nálunk ALL YOU CAN MOVE Sportpass kártyával belépni

Bérletakció!!
Bérletakció!!

Bérletakció a Bajza fitnessben 🤩 Még nem jártál termünkben? Akkor itt az alkalom, hogy kipròpàld! Aki hoz magàval legalàbb egy ùj vendèget, 20% kedvezményt kap a bérlete árából. Természetesen új vendégeink is kapnak 10% kedvezményt bérleteikből 🤭😊

Az akció a mai naptól számítva egy hónapig érvényes. (07.23-08.23-ig)
.

Étkezz tudatosan

Manapság köztudott, hogy egyre nagyobb trend az egészséges étkezés. Szinte minden hírfolyamban erről szóló cikkek tömkelegével találjuk szembe magunkat. Azonban, eleget tudunk tenni, ennek a kavalkádnak? Már már túl sok féle variációt hall az ember, nap mint nap, szinte kiszámíthatatlanul változnak a vélemények. Nos, ha te is így vélekedsz róla, akkor bátran keress meg minket és mi kialakítunk neked egy olyan étrendet, amely illek az egyéniségedhez, azaz elérheted vele a céljaidat. Nem mellesleg, passzol az életviteledhez, amely nem egy kényszeres életmódváltást fog a számodra jelenteni. 
Írj nekünk emailt, keress minket telefonon, facebookon és vágjunk bele :) Vagy kattints ide: Kapcsolat

Minden héten hétfőn 19:00-tól Tomival köredzés! 

Ismerjétek meg Tomit: (Katt a linkre)

https://edzotermed.webnode.hu/mochnacs-tamas/

Végre nyár van, töltsük el hasznosan, na de hogyan? 

Sokan inkább felmondanak az edzésről mintsem szenvedjenek a nagy hőségben. Lássunk bele picit mélyebben, mi is történik ilyenkor a testtünkkel ha kánikulában edzünk. Biztosan te is tapasztaltad már, hogy ilyenkor nem tudsz leadni akkora teljesítményt, mint hűvösebb időben. A testünk felhevült állapotban van a melegben, a testmozgás egyébként is hőtermeléssel járó folyamat, ami még inkább fokozza a szervezetünket a hőleadásra. Megnövekedik a verejtékezés, ami elsősorban a test hűtését szolgálja. Azonban, ezzel a folyamattal rengeteg ásványi anyagot veszítünk el. Ilyenkor fokozottabb a vízigénye a testnek, de nem utolsó sorban a sportolóknak sokkal jobban figyelniük kell az ásványi anyagok, nyomelemek folyamatos bevitelére. Köztudott a nátrium, magnézium folyamatos kielégítése a szervezetben. Nálunk megtalálod azon táplálékkiegészítőket, melyekre szükséged lehet, és ezáltal folyamatosan fenntartsd a teljesítményed. Nézz körül nálunk, és bátran keress minket: Kapcsolat

Mától hétvégi óráinkra is jelentkezhetsz!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!