Táplálékkiegészítők

Amiket megtalálsz edzőtermünkben....

Bio Tech USA

Több termékvariációt kínálunk, köztük fehérjeporokat széles választékban, aminosav készítményeket, különböző szeleteket, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, testsúlykontroll-formulákat, több mint 40, magas hatóanyagtartalmú vitaminkészítményt.

Scitec Nutrition

A Scitec Nutrition az elmúlt több mint 20 évben Európa egyik vezető sport-táplálékkiegészítő márkájává fejlődött kiváló ízeinek, egyszerű használhatóságának és számos innovatív megoldásának köszönhetően. Prémium minőségű termékeinket több mint 90 országban fogyasztják sportolók és az aktív, egészségtudatos életmód követői. A legszigorúbb élelmiszerbiztonsági követelmények betartásával készülő étrend-kiegészítőinket és vitaminkészítményeinket egyenletesen kiemelkedő minőségben juttatjuk el a fogyasztókhoz. A Scitec Nutrition minden sportoló elkötelezett támogatójaként így járul hozzá a legjobb teljesítmény eléréséhez, illetve az életminőség javításához.

A Scitec Nutrition a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos sport-táplálékkiegészítő szállítója és arany fokozatú támogatója.


BladeSport

Van lehetőséged egyéni étrendtervezést kérni, ha már úgy érzed, hogy nem tudsz eligazodni a táplálékkiegészítők világában. Katt a linkre: Kapcsolat

Mától hétvégi óráinkra is jelentkezhetsz!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!