RÓLUNK 

Nagy örömmel köszöntelek a Bajza Fitnesz és Kondi weboldalán!

Edzőtermünkben számos sportfoglalkozásnak részese lehetsz. A csoportos óráktól kezdve a személyi edzéseken át, mindent megtalálsz.

A csoportos órák tükrében nagyon sok színes, jókedvű órán vehetsz részt, az órarendben mindig megtalálod az aktuális heti beosztást. 
A hétvégi órákra ne felejts el előre bejelentkezni, a korlátozott férőhely miatt (pl: funkcionális edzés, TRX). Ezek az órák az "aerobik" teremben kerülnek megrendezésre. 

A kondicionáló helyiségben lehetőség nyílik mind cross fitt, funkcionális edzésre és nem mellesleg súlyzós erősítésre is. De végezhetsz gyakorlatokat TRX heveder vagy kettlbell súlyok segítségével is. Sokrétűen felszerelt terem áll a rendelkezésedre, számos sporterszközzel és légkondicionáló berendezésekkel kibővítve. 

Továbbá, személyi edzésekre is van lehetőség, amikre szintén előre be kell jelentkezni. Ezeknek az óráknak az időpontját, és tartalmát privát egyeztetések alapján beszéljük meg. Edzésekkel, étrendekkel kapcsolatban ha segítségre van szükséged szakképzett edzőinkkel bármikor felveheted a kapcsolatot.

A személyi edzőkkel a kapcsolatot megtalálod ezen a linken: https://edzotermed.webnode.hu/edzok/


Az órák árait megtalálod, az "árak" fülben, amely tartalmazza mind a csoportos és mind a személyi edzések árjegyzékét. Az árak a Magyarországon használt törvényes fizetőeszközben, forintban értendőek. Az árak az áfát tartalmazzák.

Bízom benne, hogy megtalálod, a neked legmegfelelőbb testmozgást, amit majd örömmel fogsz végezni.

Kövess facebookon is. 


Mától hétvégi óráinkra is jelentkezhetsz!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!