MaxKondi edzés

2019.12.12

Hasonló edzéstípus, mint a Boot Camp. A Boot Camp edzés az amerikai tengerészgyalogság erőnléti kiképzési módszereit tette civil emberek számára is "élvezhetővé". Célja, hogy a lehető legrövidebb időn belül a legnagyobb eredményt érjék el a katonák, illetve a résztvevők.

Edzéseimen a kemény munka mellet jó hangulat, csapatmunka van, ami kihat az edzés utáni emberi kapcsolatainkra is, közösségteremtő ereje van.

Mire számíthatsz a MaxKondi edzésen?

Intenzív, de mégis "szórakoztató" edzésekre.
Jó hangulatra, motivációra.
Állóképességi és erőállóképességi gyakorlatokra.
Futások, utánzójárások, páros gyakorlatok, sorversenyek, sajáttestsúlyos gyakorlatok, köredzés, core tréning, intervallumos edzés (pl. tabata), metabolikus felpörgetés.
Eszközök: TRX, agility létra, gumikötél, medicin labda, agility band, gumiabroncs, súlyzók, stb.
EREDMÉNYEK - semmi csoda eszköz és ígéret. Aki komolyan veszi és az étrendje is a céljainak megfelelően alakul (amiben szintén tudok segítséget nyújtani), ott a siker garantált!! Ne dőlj be semmiféle divatdiétának, csak a hosszútávú életmódváltás a célravezető!
Hatékony alakformálás, a testösszetétel javulása (zsírégetés, zsírmentes izomépítés), atletikus, funkcionális izomzat, gyorsuló anyagcsere, megnövekedett teljesítőképesség - az élet más területein is
Mindenki számára megfelelő edzésmódszer, a maga szintjén próbál mindenki minél többet kihozni. A csapatszellem úgyis motiváló lesz...

A Boot Campet ajánlom mindenkinek, akik szeretik a változatos edzéseket, és készek a komfortzónájukon kívül edzeni. Ajánlom annak, aki szeretne kiegészitő edzést végezni fő sportága mellett (testépités, fitness, aerobic, futás, stb.), szeretne a jó állóképesség mellett a hétköznapokban is használható kondicionális és koordinációs képességekre és esztétikus testre szert tenni.

Kezdők is végezhetik az edzést, hiszen mindenki saját maga edzettségi szintjéhez mérten dolgozik a maximumon, esetenként könnyített gyakorlatok bevonásával.

Fontos! Az edzés nem tartalmaz aerobicos elemeket, a gyakorlatokat nem ütemre, hanem időre vagy ismétlésszámra végezzük.

Mától hétvégi óráinkra is jelentkezhetsz!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!